پیش نیاز ورود به برنامه نویسی اندروید چیست؟ (۳ مورد)
اگر پیش نیاز ورود به برنامه نویسی اندروید را نداشته باشید چه اتفاقی میافتد؟ 2 اتفاق اصلی ممکن است رخ دهد. اتفاق اول به سختی و با مشقت طی کردن مسیر است.
اتفاق دوم که بدتر از اولی بوده دلسرد شدن و جا زدن وسط مسیر برنامه نویسی اندروید است.پس این نکات حیاتی را قبل از اینکه دیر شود دریابید.
اگر در رابطه با اندروید استودیو اطلاعات کاملی ندارید , پیشنهاد میکنم ابتدا ویدیو اندروید استودیو چیست را ببینید.
ویدیو پیش نیاز ورود به برنامه نویسی اندروید
یادگیری برنامه نویسی اندروید یکسری پیش نیازها دارد که بهتر است هر تازه کاری قبل از شروع آنها را بداند.
زمان کافی:

حداقل زمان لازم برای یادگیری و تمرین برنامه نویسی اندروید روزی 2 ساعت است.
علاوه بر این زمان داشتن تمرکز و انرژی بالا جزو الزامات این مسیر است.
حداکثر زمان نیز برای یادگیری برنامه نویسی اندروید روزانه بین 6 تا 8 است.
داشتن علاقه:

برای اینکه متوجه شویم به حوزه برنامه نویسی اندروید علاقمند هستیم یا خیر، باید در آن کسب تجربه کنیم و بهصورت عملی کد نویسی کنیم و با چالشهای کار آشنا شویم.
یکی از بهترین روشها برای اینکه متوجه شویم به این حوزه علاقمند هستیم، دیدن یک دوره آموزشی رایگان است.
ما در وب سایت آکادمی شریف مهر یک دوره رایگان آموزش برنامه نویسی داریم، برای درک برنامه نویسی که میتواند قبل از ورود به موضوع اصلی برایتان مفید باشد.
همچنین در این دوره شما با یکی دیگر از پیش نیازهای برنامه نویسی اندروید آشنا میشوید و آن هم یادگیری بخشی از زبان Kotlin است.
داشتن سیستم:

این پیش نیاز خود به دو بخش تقسیم میشود:
- داشتن سیستم
- داشتن سیستم مناسب
در برنامه نویسی اندروید ما حتما باید سیستم داشته باشیم، فرقی نمیکند لپ تاپ باشد یا کامپیوتر یا سیستم عامل آن ویندوز باشد یا مک، چیزی که خیلی مهم است داشتن خود سیستم داست.
همچنین آن سیستم باید مناسب این حوزه باشد، سیستم ضعیف یادگیری برنامه نویسی اندروید را بسیار سخت میکند، و یا در بدترین حالت ممکن است ما را از یادگیری دلسرد میکند بهطوری که وسط راه همه چیز را رها کنیم.
منظور از سیستم ضعیف سیستمی است که حافظه Ram آن زیر 8 گیگابایت باشد.
حداقل سیستم برای شروع برنامه نویسی اندروید
طبق سایت توسعه دهندگان اندروید، حداقل Ram باید 8 گیگابایت باشد.
اندروید استودیو را با Ram 4 GIG نیز میتوان اجرا کرد، اما در اینصورت از شبیه ساز(گوشی مجازی اختصاصی اندروید استودیو) نمیتوانیم استفاده کنیم.
این مقدار حافظه مناسب است و باعث میشود در طول مسیر خیلی اذیت نشویم، البته هر چقدر این عدد بیشتر باشد بهتر است، حافظه رم بیشتر باعث میشود اندروید استودیو روانتر اجرا شود و لگ نداشته باشد و کار کردن با اندروید استودیو را دلچسب تر میکند.
حداقل سی پی یو یا پردازنده نیز باید نسل 2 اینتل باشد، و باید cori3 یا cori5 باشد.
نسل پردازنده خیلی مهم است و اگر جدیدتر باشد بهتر است.
داشتن پردازنده AMD نیز مانعی ندارد.
سوای از این موارد داشتن حافظه SSD میتواند اندروید استودیو را با سرعت خیلی بیشتری اجرا کند، حافظه SSD جز پیش نیازهای نصب و کار کردن با اندروید استودیو نیست، اما اگر روی سیستم باشد خیلی سرعت و راندمان سیستم را افزایش میدهد.
جمع بندی
در این مقاله یادگرفتیم مهمترین پیش نیازهای اندروید استودیو چه چیزهایی هستند.
یادگرفتیم کسی که میخواهد برنامه نویسی اندروید را شروع کند حداقل باید 2 ساعت در روز با سطح انرژی بالا زمان بگذارد و بیشتر از 8 ساعت نیز پشت سیستم نباشد.
در ادامه آموختیم یکی از راههایی راه هایی که متوجه شویم به حوزه برنامه نویسی اندروید علاقه داریم و یا خیر، دیدن یک دوره رایگان برنامه نویسی اندروید است.
در انتها بررسی کردیم حداقل سیستم برای شروع برنامه نویسی اندروید باید چه مشخصاتی داشته باشد و پردازنده آن کمتر از نسل دو نباشد.
امیدوارم که مقاله پیش نیاز ورود به برنامه نویسی اندروید برایتان مفید واقع شده باشد، هر سوال و ابهامی داشتید حتما در بخش نظرات بپرسید.
همواره در مسیر یادگیری باشید. ❤
درباره امید شریف مهر
ای کاش ۱۰ سال پیش که وارد برنامه نویسی شدم آموزشهایی که الان ضبط میکنم وجود داشتند.
نوشته های بیشتر از امید شریف مهر
دیدگاهتان را بنویسید